Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningar


"Minnesbilderna sköljer över en" sa jag, ganska sammanbitet och kontrollerat.
"Sköljer..." sa du eftertänksamt. "Ja, det är precis så det känns..."

Och jag kunde nästan se hur du lyfte blicken mot muren som plötsligt gett vika.

I hans röst hörde jag ett förvånat igenkännande.
Som om jag för ett ögonblick levde i samma värld som honom, min far.




Fri vers av MariL VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-17 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP