Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( covid-sommar.17 Juni 2020. )


*Vid Gräsön.




Rabulisten
inom dig

Hade instängd
Längtan

Det växte likt
gärdestolparna
i Juni-kvällen

Mellan smör-
mandel-blom.
Syren och styv
-morsvioler

På rätt sida om Saligheten
Det gamla torpet från 1700
-talet

För även de vackra molnen
for om aftonen den stilla. ..

Blottlagda på evig tid

mellan öppet vatten o
svagt susande Roslags
-tallar

Utan att känna någon
som
helst saknad in i nuet.














Fri vers av Sefarge VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-18 09:59



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Fina strofer, allihop
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP