Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om nattrymden


Lyser alltid

En levande lysande och
strömlös ljuspunkt i
nattrymden
har ingen på
jorden tänt
Och inte heller behöver
någon släcka ljuset
För planeten lyser alltid
Det har stjärnan jag ser
gjort i miljontals år
Även på dagen
Då jag inte kan se den.

(c) Haldor Paulsson




Fri vers (Fri form) av Haldor Paulsson
Läst 33 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-19 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haldor Paulsson
Haldor Paulsson