Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bordercollien

ber och hoppas
på nåd

får jag nån nåd då


det är för mycket
på samvetet
som spränger
och tär

vill vara
oskyldig som ett lamm
men som en bordercollie
som jagas
av ett ilsket lamm
är det
färdigt nu för mig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-19 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP