Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi gör som gräshoppan

Så små vi är på jorden
men vill gärna vara stora i orden.
Ett loppspott i Missisippi vi är
snart får vi se varthän allting bär.
Människans svarta sida
är det vi fått se när världen lida.
Men hoppet finns där om än så litet,
även om ordet fred, nu är alltför slitet.
Vi gör som gräshoppan, lever på hoppet
det blir nog bäst i långa loppet.




Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-23 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP