Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psykopaten doktorhenrik jansson

henrik jansson med min borrmaskin
borrande i sitt skelett?

läkare? en psykopat
som henrik jansson
i säter?


till bara ondska
kan det pitthuvet duga?

han har inte
många strån
på sitt huvud

jag hatar den skiten




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-25 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP