Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Betydelse av ett mul-nande ord?*


Att liksom känna att
man mular en smula
var dag,är en känsla
som aldrig är bra att
ha,eller att bli mulad
i snön av någon illvill
-ig person. Men att få
rida iväg på en mula
allt i egen takt och ro.

Med solen värmande
i nacken o höra hovar
klamprande i backen.

Mot en bättre soligare
morgondag av skapel
-serik befrielse,kan ju
faktiskt kännas rätt så
Bra.Och att kunna vila.

Upp sig under ett mul-
lbärsträd Om den stun
-en nånsin kommer att
kunna infalla? Så har
det i vart fall blivit
utskrivet uti dessa
trevande rader?
;)




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-26 14:55



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack du, jag söker mig mot "en bättre soligare morgondag..." och hoppas på en träff med dig....

2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP