Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om jorden.


Rullar vidare

Jorden
rullar vidare
Men förflyttar sig
inte en enda meter
idag i varje fall
Jag omfamnar
vår gamla planet
Men når ända inte fram
med mina händer.

© Haldor Paulsson




Fri vers (Fri form) av Haldor Paulsson
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-01-27 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haldor Paulsson
Haldor Paulsson