Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter dagens slut- vid hemkomst




Hon tog av sig sitt
Baby-poker-face

Och visade sitt rätta
Snövita jag-ansikte

Redo att från sängen
krypa ner bredvid en
snarkande upphittad
Karl-slok hon godkänt
nånstans ifrån


Till Alice i underlandet
o Morfei drängar allt i
en enda salig blandning

Som hon gjort så många
gånger förr

För att kunna överleva
en ny krävande morgon-
dag redo för marknadens

Alla effektiva tjänste upp
-gifter som hon så snyggt
glatt och sexigt förväntades
att återigen klara av!




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-28 16:33



Bookmark and Share


  Gabrielw VIP
Den här fångar frigörelsen vid hemkomst samt det absurda i alla dessa vardagliga förväntningar på en på ett otroligt charmigt och lättsamt sätt. Snyggt skrivet!!
2024-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP