Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sexiga kläder

vi åker söderut
blir över

kysser kvinns
kysser kvinns

ser flickor
med sexiga kläder




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-29 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP