Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar som denna


dagar som denna
när ingenting bär
tack och lov att jag ljuger
om var jag är

ingen vet
att jag drunknar i svärta
ingen som vet
att jag bär på all smärta

kommer imorgon
jag lovar och svär
men ingen får se min misär




Fri vers av MariL VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-29 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP