Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återkomst


så stannade livet
i en rondell
utan utfart

varv efter varv
men ändå fast
i kan inte
i får inte
du vågar inte

det finns vägar
med tusen utfarter

välj vägen
ditthän hjärtat vill
imorgon
kan du vara död

inombords














Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-29 22:36



Bookmark and Share


  karenina VIP
Väl skiftat om att våga
2024-01-30
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP