Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

49

det var en gång
den gången
hände inte mycket
den hände bara
lite sådär allmänt
som de flesta
gånger gör

sådär

nu har den
redan hänt

det var den gången det




Fri vers av blimp VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-01-30 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP