Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer alltid välja livet

Så, du är här igen min vän?
Det var ett tag sen. Men jag kan inte påstå att jag saknat dig.
Jag vet vad du vill mig. Du gör det i stadig takt, fyller mitt sinne med självförakt. Jag vet att snart kommer dina subtila viskningar bli hjärtskärande skrik. Men jag vägrar gripas av panik. Nu är jag medveten om din lista, med punkter som var och en symboliserar spikar i min kista.
Likt tidigare gånger så vägrar jag tillåta dig att komma till den sista.
Du förstår, den här gången är jag förberedd. I natt klev jag upp och varsamt knöt en snara. Se, jag är inte rädd, det är ingen fara. Jag gjorde det för att bevisa för dig att jag alltid kommer att välja livet.
Allt du påstår om mig är överdrivet.
Jag är övertygad om att du snart kommer försöka slå tillbaka med all dig kraft, men du, över mig har du ingen makt. Jag kommer alltid att välja livet. Bara för att få det sagt.
Så kom igen bara.
Jag räds inte att knyta ännu en snara.










Fri vers av Robin Z
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-31 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Z
Robin Z