Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLI RESPEKTERAD OCH ÄLSKAD

Solen söker efter dig i mörkret.

Inget känns verkligt i Illusionen.


Det ligger en ditlagd smutshinna över hela vår värld du klarsynt vill se innan du kan bli dig själv och göra rätt för ditt liv i en verklig frihet.

Den du var ska bli önskad och älskad.

*

Tittar in i din lya där du sitter med falsk och tom tröst; lite nedskriven och inspelad falsk förståelse och igenkänning från andra med noll koll. Dövad med ständiga "njutningsmedel" som socker, alkohol, film, mediciner, konst, musik, fett, spel, internet, i flykten från dig själv, men du säger att du söker efter att finna dig själv i skräpet... Du påstår att du har någon slags frihet med din "födslorätt" och att strunta i att du lever i vår värld där ingen ändå vill ha djup gemenskap, eller ens samröre, med dig är allas vår stora förlust. Så du är optimist, pessimist och realist med din goda stolta moral att bjuda på där i all din påtvingade egoism, i alla sveken du svarat med ditt svek och i allas feghet som gett din feghet. Ditt hyckleri äcklar. Du skadar inte bara dig själv utan oss alla med att krypa undan som en insekt. Att skylla ifrån sig är som sorg, ju längre du håller fast desto troligare kommer du att livet lida och dö.

Ditt liv är inte gratis för oss. Du är inte här för att "leva" under ett ständigt förtryck, förnedras, vridas till ett skämt och skrattas åt av våra fiender. Din förnekelse av Verkligheten och din passivitet är nu delaktig i fiendens skuld att våra samhällen i vår ägda värld faller sönder.

Bli en medveten kärleksfull krigare med alla rättigheter.

Lös dina skulder och få frihet och Livet.

Först då kan du respekteras och älskas.




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2024-02-01 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP