Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardags-bestyr



Att runda Kap Horn
är en sak

Men att vara 90-år
o runda det isfläckade
kullerstenlagda torget
med knarrig rollator

För att anlända till
apoteket och sedan
säkert ta sig därifrån

Mellan stormen Ingunn's
trassliga efterbörd

Det kan även det te sig
som en stor utmaning

För en gammal Sjöbjörn
som tampats ute på den
stora Oceanens vågdalar

Mellan coola ungdomar
som far som skottspolar
med sina laddade elbrädor

För att hinna med sådant
de alltid är försenade till?






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-02 09:20



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Inte bara ungdomar, har sett kostymklädda åka på dylika fordon!
2024-02-02

  karenina VIP
Väl målande beskrivning om vardagens utmaningar beroende på ålder
2024-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP