Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANARKIST OCH SEPARATIST


När empatin brister

vi tilliten mister.

Bemötandet är A och O.

Inga humanister

de orden utbrister

som ödelägger all tilltro.

Runt antagonister

och opportunister

får varje lenskild sak bero.

Vi blir anarkister

och separatister

av empati och stark oro.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-03 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP