Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Utkast.


MÅLLINJEN

Erinrar mig högre tider då någonting sant och intelligent inte skulle kunna chockera någon. Nu är det mesta så svårt stört att inga normala instinkter fungerar och de flesta verkliga insikter kan bara lämnas här till att feltolkas. Tärande sorg och hat blir lönen till den som vill hjälpa de störda massorna till Livet.

Det stora skämtet har gått för långt. Vår världs skeenden verkar för det maktlösa flertalet för stort att kunna se. Minska i sinnet ner alla "identiteter" till ett dussin varelser, eller bara två om du så önskar, vilka strider om överlevnad och makt och det borde klarna lite.

Det mest spridda skräpet hjärntvättar nu de utslagna massorna. Allas semester från Verkligheten är över. Vi måste återta all kontroll och makt.

*

Faktumet att hoten mot vår värld nu pressas fram så hårt att de äntligen syns övertydliga för en stor del är glädjande i all sin sorgsna dubbelhet, men det är ännu en bit kvar till att insikterna når en majoritet och ett allmänt medvetande. Fienden stjäl allt deras smutsiga händer kommer åt i vår värld och med hot och våld tvingar dessa terrorister flera av de ledande till att krypa under dem. Fienden är i ett ständigt övervakande av sina födkrokar i den utslagna mänsklighetens hålögda träldom. De vill neka att de själva är djur, då det är alla andras lott att få vara, men det är lätt att se djuret och höra bräkandet från dem. Självklart är det så att massinvandringen länge riktad mot det "vita Västerlandet" och de "vita" folkslagen handlar om ett utrotningsförsök, det understöds med historieförfalskningar och fördomar vilket placeras in i de svaga att hetsa fram mord. Hetsen mot de "vita folkgrupperna" normaliseras och tillåts just om de riktas mot "vita", vilket inte lär vara okänt för någon nu levande. Orsaken är att de "vita" och "asiater" och andra av Gudarnas folkslag, snart kommer att lämna de falska Abrahimitsika religionerna, "religioner" vilka vi alla inte har ett dyft med att göra.

DE FÖRNEDRADE UTSLAGNA HÄRMAR BRÄKANDET

Det handlar om blod och inte ord.

Vi måste ta tillbaka allt stöldgods och straffa de ansvariga, hur långt ner de än är i hierarkin. Illdåden är närmast ofattbara och dumheten ännu värre. Fiendens trolleriknep sker med manipulation av de okunniga, må vara som svartkonst eller "mirakler" som de föredrar att kalla det. Fiendens del i andevärlden, vid sidan av, leker att de är farliga eller goda medan de skrämmer och håvar in de okunniga i dödsfällan de vill kalla deras religioner. Alltför lätt sker deras placeringar ämnade att dra ner och alltför lätt sker deras manipulationer att styra de veka och rädda.

Det är sorgligen så att ni själva måste vakna och bli fria och finna Gudarnas hägn.

Den högre konsten, som vi nämner den, är dock högst verklig och kraften är i många, men hålls dold och dyr för intresserade.

Det är mer än nog att fienden ruttnat bort hjärnorna och hjärtan i de utslagna. Men, fienden försöker även att använda våra egna känslor mot oss i ett dödsgrepp och de själva vilka inte kan förstå våra högre känsloliv lever på att köpa oss med ord. Det är mig självklart ovärdigt att ens röra vid fiendens äcklande existens, men det är mig tvunget. Jag vet mycket väl vad de gjort med våra ord och språk, med barnsliga dubbelhäftade betydelser så de ska få framstå som oskyldiga till deras egna tolkningar. Mycket omoget och fegt, men så är deras naturlighet.

Fiendens mest utnyttjade till att dra ner vår värld är mest det vi alla känner till; stackare med medfödd låg intelligens och i avsaknad av egna möjligheter att kunna växa till värdiga människor, missbrukare som fått en smäll i huvudet för mycket och de vilka utsatts för övergrepp som barn, inne i psykosen och terrorismen i fiendens så kallade "religioner" fastnar de. De mest desperata och utsatta; de förnedrade av fienden själva blir fiendens sköld. Vidare är fiendens offer alla sammantaget tragikomiskt obildade om Sanningen och Verkligheten och har tvingats memorera och studera nonsens och jidder de inbillats är gott och upplyftande, men de gräver bara sin egen grav i träcket. Utan förmågor till högre reflektioner, eller ens kritiskt tänkande så är dessa, utan att vilja förolämpa andra förståndshandikappade, tränade till att vara fullständigt efterblivna och värdelösa i annat än att vara ett hinder för Gudarna. Flertalet av dessa "Abrahamiter" kommer aldrig att kunna resa sig ur sin totala förnedring och det är ärligt talat ingen förlust för någon. Detta är likt det biologiska fenomenet med att fiendens utvalda har svåra perversioner, mycket incest förekommer, "sex" med andra "män" och getter är fullständigt normalt för dem och det är inte något vi högre vill ha i vår närhet. Fiendens medfödda och frånstötande fulhet i alla dess former borde vara tillräcklig för att inte önska livet gå vidare, men korkad munvighet och fabler tröttar bort att tankarna hamnar över den egna orenheten och värdelösheten.

TESTPLANETEN MIDGÅRD?

Påståendet att denna värld bara är en rutten testplanet där alla ska prövas med lidande och sorg, eller ha turen att få leva gott, är efterblivet. Res dig upp och börja leva i Verkligheten.

Litar du på fienden i något så är du dödsdömd.
Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2024-02-14 18:26Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP