Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utkast.


EN RENAD NORMALITET 2


Makten i Verkligheten är endast det vi ÄR;
så lev med Oss ovanför detta samhälle.

Vi har alla rättigheterna att leva i vår värld
och Viet hjälper alla till att känna och bli
en sann Renhet och Godhet.

*

Vi blir vad vi själva kan lita på.

Äran och namnet finner sina vänner.

Vi äger makten över all verklig status.

*

Vi väljer Livet och skaffar det som ger rättvisa.

Vi är visheten förankrad i Verkligheten.

Levd erfarenhet i Sanningen är ren vishet.

Relevanta och med största allvar lever vi rätt,
men vi vet att; "Dö rätt är störst."

*

Ser du innehåll eller bara form?
Ser du livsråd eller lögner?

Ges det råd här ingen har nytta av?


Du kanske gör invändningar vilka håller dig kvar
nere och passiviserad; gör ditt val till vad du blir.


Var nu mogen och sanningsenlig
ty ditt liv står på spel: Sikta högst!




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2024-02-05 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP