Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plopp


plopp

plopp

plopp

det är tystnaden mellan varje ljud som ekar

i sekunden där de många rösterna trängs

mellan varje droppande plopp från kökskranen
ner i glömskans ocean av smutsbrunt kaffevatten i kastrullen

så mycket ljud i ensam tystnad




Fri vers av MariL VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-04 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP