Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen värdighet

Jag vill inte hamna på
ett boende för att få
vården som jag ser var dag.
Den ger inget välbehag.
Sköterskor som ej har tid
så vi under får ta strid.
Det finns ingen värdighet
trots all vår ihärdighet.

Jag kan inte alls förstå
hur man kan bete sig så.
Sköterskor och läkarlag
med omänskliga särdrag
och en syn som är morbid,
räds man för att gå bredvid.
Brister i trovärdighet
trots all deras färdighet.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-05 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP