Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Intresseväckande oväsent-ligheter. ..*




dyngbaggar och stensimpa
nåt som inte säljs på Amazon

Men som naturligvis går
att beställa fram på Blocket
t.e.x.

För allting går ju att få
fram med pengar här i
världen

Men själv har jag att
se dem i levande livet.

En gång till i deras natur
-liga miljö,innan jag själv
försvinner.

Varför det är så
vet jag inte riktigt?








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-10 08:55



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
Tänker; för att det är på riktigt.
Ksnske?
2024-02-10

  Kungskobran VIP
Money talks
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP