Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröttheten väcker mig

Din trötthet är som en mantel
Blytyngd mantel
Ful och sliten
Och tung
Den är vävd av det tjockaste garnet
Och inget slipper igenom

Du bär manteln med sänkta axlar

Jag ser inte din kärlek när du bär denna mantel
Känner inget

Min kärlek
Kärleken finns inte när jag kämpar för att överleva
Kärleken finns inte i logiken eller tanken
Logiken har krossat mig denna vecka
Och kärleken har slagits medvetslös
Idag är det dags för konstgjord andning
Och många varma skratt




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-02-11 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP