Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utvecklingen med forskning går nu så snabbt att vissa"efterblivna"( reaktionära) politiker o människor Ej längre"hinner med" och miljarder blir felsatsade skall AI maskiner kunna lösa det med att fatta rätta beslut det är frågan?


Mot-ström och för-ström.men på olika sätt?


En del är oroliga
för elenergin att
den strömmen ej
ska räcka till

Men om en annan
ström upphör då
får det rejäla kons
-ekvenser

Nämligen havets
Golf-ström

Får hoppas att Kristus
-kvinnans kärn-kraft
Då blivit ersatt med

Fusions-kraft istället
Om en 10-år kan det
komma att börjat ske

Anser en del Svenska
Forskare som är bland
de främsta i Världen
inom det forsknings-om
-rådet

Och Kristus-kvinnans
hundratals miljarder
Till skitig farlig olönsam
Föråldrad kärnkraft

Blir fördelad till Fusions
-kraften istället för Uran
till Väte-energi samhället

Om bara reaktionära
ålderdomliga Kärnkrafts
-älskare fås till att veta hut!

Och alla kärn-uran plant
-erings planer då tar slut?

***
För välkommen du
Förnyelsebara fram
-tid till dig ger vi en
ny-grönskande salut!








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-12 15:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man har faktiskt lyckats få ut mer energi än man puttat in, men det är lång tid kvar.

Vind kraft ha ha
vad var det jag sa
när vinden är stark och fin
ger den inte en sekin
när vinden inte är bra
fattas sekinerna

2024-02-12

  Öknens Ros VIP
Utan Golfströmmen skulle vi inte ha det klimat vi har här, utan den kan vi se fram mot en ny istid. Då kommer vi bli flyktingar till varmare länder.
2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP