Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilar och ännu mera bilar

BMW och Porsche
Bilar på höjden
Och bilar på bredden
Bilar på bana
Och bilar på tåg

Var du än tittar
Var du än går
Överallt bilar
Och ännu mera bilar

Ditt inre barn vaknade när du inte längre var älskad
Ditt inre barn skrek
Älska mig eller låt bli
Här är jag
Och ännu mer
Hon gick förbi och du blev kvar

Nu är du bil
Och hon häst
Och barnet däremellan
Och vi är kvar till slut




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-02-12 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP