Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


Alla hjärtan har sin egen dag

När solens strålar kysser dina axlar
och sanden den fastnar i ditt hår
allt bara svävar där i stunden
jag vill stoppa tiden om det går

Mitt hjärta fylls utav din skönhet
jag ber för kärleken min bön
den är mitt allra största äventyr
och i denna stund så outsägligt skön

Att hålla fast vid detta ögonblick
och hålla kvar det inom mig
så även om jag vaknar ur min dröm
finns ändå minnet utav dig

Ja som tidvattnet förändras vi
där invid havets egen scen
just när en skymning sakta faller
och det känns att timmen den är sen

Detta ögonblick så ljuvligt
blandades med havets egen melodi
just där stranden möter vågorna
där och då tog vi båda kärlekens parti

När nu alla hjärtan har sin egen dag
värmer mitt minne utav dig
kanske står du på din egen strand
och kanske tänker även du... på mig

Copyright © AndLou

 

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-13 10:17



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kärlek är en bristvara numera, mera kärlek till världen!
2024-02-13

  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Ljuvlig text som bör få alla hjärtan att smälta - snön häromkring tycks ha smält
OCH VÅREN ÄR HÄR.

Det Du beskriver är när någon
är outplånligt KÄR - stämmer det?
2024-02-13

  Kungskobran VIP
Fint om kärleken och längtan
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP