Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJ och kärleken

Idag kom Jesus till mig
Eller var det Valentin

Tåget var sent
Och taxin tog mig ända hem

Idag vann kärleken över SJ




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-02-14 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
va?
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP