Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


The return of Vampyrkatta


Katten i natten

 

Hon är klädd för begravning,

med parfym som doftar

av brända löv och bävergäll.

Med nyfärgat blanksvart hår

och en iskall ljusblå blick

söker hon efter en date i natten.

 

Så letar du efter trubbel min vän,

kommer hon alldeles säkert att hitta dig.

Du har ingen aning om det ännu

men när hon slickar sig förnöjt

om den blodröda munnen

så är det just du som blir bytet åt katten...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-16 11:10



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Mjaaaau?! Jag som älskar katter.
2024-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP