Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lägg av allt falskspel

lägg benen på ryggen
'spring tills du fattar
att slutet
inte innebär
döden
ta lite kalaspuffar
och en rostad brödskiva
med julskinka på
du får mig
att gråta
över din dumhet'
som kväver
allt liv
i din närhet




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-16 23:36



Bookmark and Share


  AKT VIP
Riktigt bra. Gillar den här.
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP