Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen skyler sig

Tittar på månen
genom slöjmolnen.
Dunkelt partiell
lyser den i kväll.
Visar blott en del
fastän den är hel.

Och jag tänker på
varför vi gör så?
Vi gör detsamma,
börjar anamma
dess komplexitet.
Skyr vår hemlighet.

Månen skyler sig
som du gör för mig.
Ser det som en flykt
från allt undertryckt.
Lyser upp vart sår
tills vi läkning får.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-17 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP