Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INSPÄRRAD I UNIVERSUM

Ratar det vi friska hatar.

Bränner de som inget känner.



Finns ingenstans att fly
från Universums lilla by



Slår de som är fårskallar utan rättigheter.

Biter hårdare. Lever i Sanningen. Dömer rättvist.


*


Du är inspärrad i Universum

och har ingenstans du kan gömma dig.



Jag tror på allt som är sant

och du är INTE med i det.




Skärp dig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2024-02-17 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP