Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bror och jag

Allvar
Skratt
Lek

Solen skiner
Vinden viner
Hur kom vi hit?

Vuxna barn
Komma hem
Äntligen tillsammans utan tävling




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-17 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP