Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön till min inre vishet

Hjälp med behålla lugnet
Klokheten
Och hoppet

Hoppet och tron
Tro, hopp och kärlek
Störst av dom är kärleken

Hjälp mig behålla kärleken
Hjälp mig vara i kärleken
Då är jag alltid på rätt väg




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-19 09:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så du ber till dig själv?

2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP