Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RÄDSLAN FÖR LJUSET

Din föreställningsvärld byggd på Den Stora Illusionen kommer att krossas.

Du är fastnad i din naiva omognad från barndomen och har aldrig därefter kunnat växa och endast levt på vad andra har sagt dig är rätt och gott i en ljugande cirkel av okunnighet och felslut. Din livslögn är en tankekonstruktion att krypa i vilken inte tål Ljuset nere i sitt kompakta mörker.

Sanningen och Friheten slår din lögn.

Agar din dumhet.

Hatar din fulhet.

Orsaken är att Sanningen och Friheten vill kunna älska dig.

*

Med all säkerhet är du rubbad när du vägrar inse ens små faktum vilket du upplever hotar din snuttefilt-livslögn-världsbild och ditt sekteristiska tänkande utan grund i Verkligheten. Under fiendens poserande sken ligger det verkliga mörkret och hatet mot Sanningen och Ljuset; inte i några ord mot andra ord eller lågt mot högt.

Du gömmer dig. Rädd för krav av alla sorter. Slår mot all logik och vett för att få rätt... Du skyller på din godhet, som bara finns i ord och när du försöker gör du bara ondska, ty du vet för lite och kan inte lyssna på sanna ord vilka sårar ditt mörker och hat.

Den stora illusion hindrar ditt liv. Du hindras av andra i samhället vilka med sina dömande ögon bedömde att du är fel, en otillräcklig för långt borta från "perfektion" för att få vara en riktig människa, och till slut blev du till vad alla andra dömde dig till. Du blundar ändå och tror att detta bara drabbar dig och några få andra. Alla får slåss för att bevara deras "status" i det nuvarande nollsummespelet i Den Stora Illusionen. Ta steget till att vara ärlig, öppen med all sanningshalt du kan uppbringa och bli dig själv i trots och strid mot mörkret.

Du vill bli avslöjad som god i grunden och få gratis kärlek för dina sår du ständigt river i. Varsågod, det är gjort. Låt din falskhet få dö.




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2024-02-19 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP