Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*En önskan som aldrig kommer att uppfyllas? *


6 Januari-rörelsen
Föreslår att all världens
Vapen-industrier med
försäljning p.g.a Ukraina

Kriget,skall skänka minst
20% av vinst tillsammans
med aktieägarna som då
oavkortat skulle gå till att

Bygga upp nya skolor
Hälso och sjukvård djup
ner under marken där

Putins-krigsmaskineri
ej längre kan nå dem

Så barn och födande
mödrar med sårade
och sjuka kan känna

sig trygga utan att
behöva vara rädda
att när som helst
Behöva mista sitt
liv till ingen nytta


Medans Rod Stewart+
andra kändisar som
vurmar för idrott och
sport skulle skänka lite
av sin förmögenhet till

Byggandet av under
-jordiska sport idrotts
o kultur-arenor som

Även de skulle kunna
skydda sina utövare

Mot Putins oligark
mördar-terror

Då ingen enda
Människa kan ta
med sig sina miljarder

När hon eller han
Dör för det mesta
i trygg ålderdom?

Men detta kommer
väl aldrig att inträffa
eller?























Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-19 20:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Varför skrivs det ingen kritik om NATO och vapenindustrin? Kriget Sverige för i Ukraina. Vi är med i krig! Var är de sakkunniga, intelligenta, intellektuella? Var är de kloka?
2024-02-20

    Lena Staaf VIP
Nej vapenindustrin har bara som mål att berika sina ägare. Den kan vi aldrig hoppas på. Den tjänar på krigen. Det är solidariteten hos vanliga människor som är hoppet.
2024-02-19

  Kungskobran VIP
Tyvärr
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP