Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Putin din mördare. ..*



Navalnyj's ande
och hans levande
fru kommer att
jaga dig bortom
all verklighet

För inuti drömmen
Är du oskyddad och
kan ej fly.

Är det inte dags för
lite
knark-paranoia då?

När du tappat grepp
om sanningen in till
vansinnets gränslösa
Tillvaro


Där du ej längre kan
styra dina egna yttre
eller inre handling. ..


Då-det då blir fullbordat
som i en slags Mac Beth
Shakespeare-föreställning

Av sällan skådat Ryss-
Sovjet-slaviskt slag?









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-20 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP