Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



ett enda andetag



jag lever bakom en fönsterruta:
härinne vaknar jag äter jag somnar jag
därute står min granne med sin hund dom är på väg när jag vaknar när jag äter när jag somnar

plötsligt känner jag mig sjuk ett illamående att allt är borta
men sen förstår jag det är ju så här det är
jag ser min granne och en hund som passerar
just då innan dom försvinner




Fri vers (Fri form) av tk osvald VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-02-20 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tk osvald
tk osvald VIP