Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT LITET BREV TILL DE LURADE 6

Hej på dig, du din lilla fula flugskit,
du vet väl att den gamla frågan om arv eller miljö är löst sedan länge. Det är en icke-fråga.

*

Stimulanspaket efter stimulanspaket ligger öppnade framför just dig och alla andra. Kasta bort ditt missfosterliv, bränn upp ditt låtsasliv och välj renhet före smuts. Du ljuger i syftet att försvara hårresande jidder vilket har förstört och degraderat mänskligheten i flera hundratals år; du kan inte bli ren nog från det insmetade tjocka lagret träck vilket hindrat dig att se någonting klart. Sluta vara en parasit. Du vill stödja de som hjälper de utslagna; de perverterade svaga och alla som genom arv eller miljö vill dra ner alla och allt i vår ägda värld.

Du kastar ord mot mig utan grund och du inser inte var problemet med det finns? Jo, i dig, ditt kräkmedel. Du har inga verkliga argument, du omtolkar och drar ner allt till "din" okunniga världsbild som är byggd på lögner utan slut och du vill "vinna" en diskussion mer än att lära dig något av värde. Du är låst i din omognad och lurad. Självinsikten om att du behöver lära dig precis allt borde hålla dig upptagen en stund. Du är så långt ner att det går inte att reda ut vad du vill ha sagt. Du är nedanför alla sakfrågor och inflikar bara rent nonsens och personangrepp du vill vara sanna. Du reagerar med hat mot den som visar att du är fel, framför att reagera med hat mot de som gjort dig fel. Du tycker att det är fint att du är trög?

Du vill trotsa genom att utöva fiendens förtryck mot mig, dig och oss? Förstår du mer än du vet? Nej, du kan tyvärr bara förstå det du vet. Du letar efter invändningar. Blir du upprörd av att sanna ord sägs dig, så bör du onekligen se dig i spegeln och undra vad fan du är för något. Fin logik du har, fint tomt hjärta du har och så snygg i roten du är. Vill du inte vara kallad för en störd så ta dig ur att vara störd.

Du misstolkar medvetet så du kan göra en poäng och känna att du har kontroll. Det fungerar i ditt drogade tillstånd, men ingen annanstans. Gå och tvätta dig.


Tack för att du lyssnat.

Kram


1







Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2024-02-21 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP