Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsnatt

En nyårsafton för längesen lämnade
jag dig ensam på vårt hotellrum

Du ville stanna kvar och ångesten
rev i mig tills det kändes som att
huden skulle gå sönder

Så jag kom tillbaka
och du var hög och väck och full
och vi somnade hårt kramandes
natten till den första januari

En nyårsafton för längesen förstod
jag att det var få saker jag aldrig
skulle göra för dig

Jag förstod också att det var få saker
jag skulle få uppleva med dig

Så resten av nyårshelgen förträngde jag
verkligheten genom att bada alldeles
för många bubbelbad och låta dig
beställa roomservice åt mig 

Jag lät oss börja det nya året ihop och
önskade innerligt att tiden kunde stanna
där för evigt

 




Fri vers av Assia VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-20 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP