Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tassande fötter

Han älskar min hud mot hans
krispiga lakan
min mjuka hand som han håller när
ensamheten kommer

han älskar att vila huvudet mot min
axel medan han pratar om hur väl
han känner mig 

om hur bra vi passar ihop

och jag
har inte bestämt mig än för om jag
gillar ljudet av mina tassande
fötter till hans badrum om nätterna

och medan han tror att vi bestämt
vad vi är eftersom min nakna kropp
ofta sover nära hans

tvekar jag på att svara när han hör av sig

och jag
är nog kär i någon annan




Fri vers av Assia VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-21 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP