Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR HUGEN SKJUTER


Kliv över tröskeln.

Det är lätt när man väl vet.

Låt väntetiden vara över.


Var en önskad till Livet.

Prioritera det högsta.

Ta all livslust som existerar och var värdig.


Låt blod och jord alltid vara mer än ord.

Vakna och låt den yttre Verkligheten vara den inre.

Betala dina skulder till Allfader och lev vidare.




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-22 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP