Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara sig själv


Det var en dag idag. En dag som 

många andra. En rädd känsla 

, ett blödande sår och 

någon slags uttjatad remsa. 


Hon märkte att hon behöll det. 
Höll det lätt, ledigt. De var så vanliga

men detta men fastnade. Stannade

kvar. På den platsen fanns ingen stark

skräck kvar. Den blicken förlät. Allt. 

den tog inte bort stunden i det kalla rummet,

det egna ifrågasättandet efter handlingen, 

mailet. I femton minuter satt hon på en stol

och timmarna före och efter den dagen 

denna dag, var ett slags försiktigt 

mäktigt brus, likt en öppning eller tron 

på den. 

 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-21 22:33



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det var en udda kommentar på texten av smultronbergen. Jag kan inte se det där ordet i hennes rader. Kan du berätta var det står ?
2024-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Trauma är ett modeord, precis som diskurs och patametrar.
2024-02-22

  Gunnar Hilén VIP
Bearbetning av en chock för att inte traumatiseras....
2024-02-22
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP