Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändrad inställning




Ett litet tag omfamnar
jag dig- Orden du gav.

När sånglärkan plötsligt
svävande börjar sjunga

Med gulnande klickar
av tussilago,runtikring

Där förut bara tråknad
fanns bland smutsbrun
sörja

Så omfamnar vi varandra
Livet och förgängligheten

Som om en vilande tystnad
väckts av kommande toner

Långt bort från en anstorm
-ande symfoni orkester,fylld
av spirande löv

Och döden minns vi då
knappt om andra sidan
verkligheten

Så mättad av aningslös
Livskraft,omfamnar vi
då varandra.

Till framfödandet,i den
allomfattande evigheten.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-24 10:11



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Högstämd text, en hyllning till livet.
2024-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP