Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Utkast.


AVGIFTNINGEN OCH URVALET

Vet att Kunskapen om Gudarnas och Världarnas existenser och Verklighetens alla mål och syften kommer att väcka hela vår ägda värld igen och för alltid. Den Nya Tiden kommer att bli kort, men leda oss vidare till en fastslagen upphöjdhet för all framtid. Med all säkerhet kan det sägas att utan rätt Kunskaper så är och blir du ingenting. Det är ditt val.

Det är sant att avgiftningen från fiendens smuts och lögner kommer att bli smärtsam för många. Du kan inte skylla Den Store Läkaren för sin godhet att hjälpa dig bli en verklig och värdig människovarelse, men det är lätt att förstå om du gör detta för en kort tid och vad du känner och säger kommer inte att ligga dig till last för något felriktat hat, vilket under normala omständigheter skulle ge dig ett straff och döden i kölden nere hos blåbleka Hel. De vilka manipulativt vill påstå att undertecknad är så hjärtlös att ditt lidande är önskat. Varsågod och försvinn. Denna värld ägs av Allfader Odin, vilket du är informerad om, och följer du inte Gudarna och Seden så är det oss helt fritt att avlägsna din existens.

MIDGÅRD

Vi ska tala om faktumet att denna värld är ägd av Allfader Odin. Låt oss klargöra skuldfrågan angående vilka som är de enda möjliga offren och vilka har utnyttjats som trälar och därefter dödats i miljontals. Det är Viet, Gudarnas barn, vilka har utnyttjats och slaktats av fiendens lögner och andra vapen. Det är alla urfolken i alla delar av vår ägda värld vilka har spelats som pjäser mot varandra utan att kunna förstå att fienden använder lögn till att döda oss alla. Manipulationerna är så långt gångna att offren sitter hårt fastnade i Den Stora Illusionen med en övertygelse om att deras "världsbilder" är korrekta och de försvarar ondskan och dumheterna med ord och meningar fienden ger dem att använda. Lär känna monstren fienden i Verkligheten är, de har utnyttjat allt de kan i dig, av orsaken att du är ett av Gudarnas barn. Fienden har lurat dig till förnedring, fantasibilder och död utan ära, alltmedan de spelat rollen av att de själva; vilka är lägst och mest ondskefulla, vill låtsas att de har någon slags godhet och höghet imiterad av Gudarna och att de vill dig väl. Att nu ta bort den smuts vilken ligger i dig, med liten skrapa eller stor spade beroende på, ska bringa fram sann glädje och nytt liv till dig och i dig i Den Nya Tiden.

Den kommande renade mänskligheten blir oss inte artfrämmande i något, vilket kanske skulle vara en önskan att låta modifiera Livet hos några. Det blir med all säkerhet mest en återgång till när mänskligheten var högstående.

NATURLIGT URVAL

Det existerar inget slags naturligt urval i denna störda värld för flertalet: Det handlar om tur och slump för att nå högre överlevnad bland alla okunniga och oskyddade varelser, vilka vi alla kan se drabbas hårt. Ett exempel på ett valt urval kan visas med kunskap och enkel psykologi; När en individ kan påstå att inget utomjordiskt liv existerar, att De Nio Världarna inte existerar, och att individen samtidigt kan göra sig en föreställning om hur stort universum är, då kan ett urval göras... Det slutgiltiga urvalet kommer att genomföras när alla önskade och renade i våra folkslag här i vår ägda värld har insett att de är Gudarnas ättlingar.

Listan kan göras lång på bristerna vilka leder till Livet eller Döden, men det jag vill dra ljus till här är den påtvingade dumheten styrd av falska "bekräftelser" kommande från fiendens falskhet och manipulationer. Logik utan kunskaper är ett psykiskt fängelse.

Framtidens krav på mänskligheten kommer att verka som omöjligheter nere i nutidens träsk av extrem okunnighet. Denna värld, i likhet med de andra Världarna, är ursprungligen uppbyggd av Gudarna, eller formad om du så önskar. Den medfödda kapaciteten, vilka många känner inom sig, är inget värt om den aldrig används och det är dags att använda den nu. Yttre händelser ger inre möjligheter och det finns ingen fullgod ersättning för kraft eller liv.

Verkliga värderingar är satta i faktum:

Vi igenkänner värdet i varje varelse.
Vi igenkänner det goda och livgivande.
Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2024-02-24 21:29Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP