Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre mammor

Ett hemligt förbund
En sida av mig ville skrika
Skrika av förtvivlan och förlust

Hon ville nog också skrika på mig
För att straffa min son

Den andra ville också skrika för att min son behandlar hennes dotter illa

Och mitt i allt satt barnet
Som vanligt helt oskyldigt
Men ändå mest drabbat

Drabbat av vuxnas egoism och stolthet
Drabbat av vuxnas maktkamp och envishet

Det sitter där mitt ibland oss
Och våra hjärtan smälter
I den stunden släpper fienden garden
Och vi kan bada i kärlek för en sekund




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-24 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP