Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


DEN STORA STRIDEN

Att ändra dig själv från att vara fel kanske du inte räknar som det viktigaste, men det är det rätta för dig och oss alla. Tror du att du behöver vara dum och oren för att hålla dig vid liv så välj att inte hålla dig vid liv. Blockerar du Verkligheten i syftet att "överleva" gör du ett dödligt felslut. Ifrågasätter du allt sant med syftet att inte få fram någon slags sanning eller normal verklighet och lever som att det är "normalt"? Det är en tragedi att massans nuvarande existens bara är en tomgång utan värdefull kunskap och inga möjligheter till framsteg i Illusionen eller nå fram till sin enda möjliga överlevnad i Asgård.

DEN DÖDA MELLANTIDEN

Vi är i Den Stora Striden och det utesluter allt värde i alla löjliga försvarstal till någon mjäkig falsk moral bland alla nutidens skämtvarelser i sina skämda samhällen. Låt dig äcklas av dessa nuvarande ruttnade samhällens parasiter: Hur de svaga kryper genom pengars maktmedel till att kunna köpa avel för oönskade barn, hur de smutsiga och rubbade blir "stjärnor" och makthavare genom att kräla för fiendens inflytande, hur falska auktoriteter misstas för att ha verklig makt genom hot och bakslughet, hur de närmast svagsinta kan posera och agera kunniga i politik och media genom att följa grundlösa falska agendor riktade mot vår värld, etc. Allt fel ska utrotas med kärlek eller med hat.

Den inbillade statusen i toppen av fiendens nu dödade hierarki är för de mest rubbade ännu en slags självbevarelsedrift de under falska hot om straff och döden kryper under. Satta under fiendens tvång att acceptera deras övertydliga lögner blundar de svaga inför alla övergrepp; och med detta den medföljande förnedringen i att de formats till att bli onda och skadliga, direkt negativa i värde och mindre än ingenting, så måste deras smutsiga luftslott tas ur dem till vilket pris som helst.. Vi har verklig status satt i ära och rättvisa, vilket erbjuds att gratis förtjäna.

Fienden lever i en skentillvaro där ytlighet och tigande om allt sant som motarbetar dem vägras erkännas; de lever på att lura och manipulera sig själva, de lever på alla andras ansträngningar och verksamheter, lever på våra ord och vår existens, och de känner starkt obehag inför att tala sanning. Någon godhet i att de saknar all ära, all rätt, all sanning och all verklighetsförankring är svår att finna. Attraktionen för dessa veka i hugen, vilka ändå inte har någon större intelligens eller ens läsförståelse och vidare saknar alla insikter av värde och är blinda inför vad fienden väljer att plocka fram för lögn för stunden att välja till "självförsvar"; är att de tillåts vara perverterade svaga. Vi högre har inte den lyxen att kunna välja sedlighet fritt i Seden efter behov hur redbarhet och ära ser ut. Vi är ändå inte avundsjuka i någonting...

MAKTLÖSHETEN OCH DESS ÄRR

De maktlösa blir direkt värdelösa när orken och motståndskraften saknas till att neka skräpkulturen i de falska religionerna och ideologierna fienden plockat samman till vapen.

Fiendens "utvalda" till återfödelse är perverterade produkter vilka ofta når "framgångar" genom att hjälpas in i media, i regeringar och företag, där dessa kan arbeta vidare för utrotningen av allt högre med målet att döda alla som lever i Sanningen ovanför Illusionen. Fienden har "sexualiserat" dessa till att utföra olika övergrepp mot barn som vuxna bland våra folkslag i att vara perverterade och störda vilket ses som fint bland dessa och att vi vilka vägrar att vältra oss i smuts, dumhet och förnedring anses vara provokativa och ett tydligt tecken på någon slags "narcissism". Fiendens återfödda formas till att vara vapen mot vår värld med syftet att dra ner allt och de lever på att de är utvalda och därmed "speciella" när de får sina smutsiga råd från fienden att utföra. Deras liv kommer aldrig att kunna innehålla någonting av värde, inte ens med ett tänkt tillägg av något "förbättrande" DNA, och deras utlovade "be-löning" för sina illdåd skrämmer även de mest härdade.

Det vridna i fiendens propaganda med alla sina falska historieskrifter och direkta förfalskningar i sina institutioner där de skriver av efter varandra som det rörde sig om källhänvisningar; sprider sina äcklande dumheter, vilka är övertydlig propaganda och lögner, mot vår ägda värld. De drabbade sjunker ner i detta träsk av fiendens ord och blir lika frånstötande som fiendens omoraliska inre stank. Värdet i den så kallade "bildning" som nu mest består av nonsens och lögner om mänskligheten, vårt ursprung och allt som kan tänkas historiskt är inte bara värdelös; den är direkt skadlig. De ansvariga vet att de producerar skräp utan värde och de har inte intelligensen, friheten eller styrkan till att göra något högre. Därefter ger de sina vridna invändningar om att: "Allt bara är ett val av vad man vill tro." Nej, det finns inga slags "fria val" att göra i Verkligheten för någon.

OFFER

Den falska offermentaliteten förtjänar ingen plats i ett vuxet samhälle. Att övertyga de som inte ens kan se flera steg framåt i orsak och verkan med pekpinnar blir svårt. De tror på existensen av "goda lögner" med gulliga ord och kortsiktighet utan att kunna göra invändningar, likt dumma djur. De är slagna ner till att leva som efterblivna och de ser bara att försvara sig själva som det enda som finns. Vore det inte vore för medkänslan man trots allt har i sig så skulle jag lämna dessa åt sitt öde. Det är som sagt inte möjligt att förbjuda dumhet; därför ska den utrotas. Livet är inte komplicerat om du har ärvd klass, kunskap och värdighet nog att ignorera det värdelösa och leva som ett av Gudarnas älskade barn i frihet.
Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2024-02-25 23:15Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP