Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kväll i tunnelbanan

det jag vill göra
kan jag inte göra

förvandla mig
och jag kan klänga
i lianerna igen

få mig att sjunga
en kväll i tunnelbanan
som jocke

få hem mig igen
så att det blir sommar
nån gång




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-27 08:57



Bookmark and Share


  AKT VIP
Sommar vore inte så dumt! Här är skotersäsongen som bäst nu!!
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP