Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parad-dox dansen in absurdum?


Vissa despotiska
Härskare som
Napoleon o Putin

Söker sig omedvetet
till deras definitivt
storslagna nederlag

Istället för den tillfälliga
framgången här i livet.

För att bli odödlig
-förklarade för sitt
enorma misslyck
-ande.

Likt ett ensligt tåg som
rusar emot sin egen
tunnel in i ett mörker

Mot en massiv bergs
-vägg som definitivt
Slut!


Men med 100.000
tals liv på sitt sam
-vete,innan dess.

Utan att omgivningen
hindrat den tillkomm
-ande katastrofen

Varför,och kommer
det fortsätta så in i
en aningslös framtid

Är frågan att kunna
fundera på?
















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-28 14:58



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
berusade av tidig succé? jagar den känslan igen?
Eller för att fickorna fylls med pengar ju mer liv dem tar?

2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP