Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVSANALFABETER

"Jag tycker alla ska vara snälla mot varandra."

Livsanalfabeterna önskar att deras ideal ändrar Verkligheten.

De borde inse att deras tillstånd av naivitet är fiendens produkt i Den Stora Striden. Denna mjukhet i hjärnan där allt sant och vettigt hindras att fastna, där det störda och falska reproduceras och sprids mot omgivningen vilket ger att de drabbade blir medbrottslingar till fiendens illdåd mot vår ägda värld. När dessa hjärntvättade väl är varnade ska de få en viss tid till att vakna och agera.

Alla önskar vi fred och frid. Det vore trevligt.

Verkligheten är en annan historia, där ett av flera vapen mot folkslagen är att dämpa deras intelligens och styrka genom att med mjuka ord köpa deras förnedring och död. Det krävs en sjukdomsinsikt innan de drabbade inser vad som sker mot deras egen och allas vår existens.

"Är du så mycket bättre då?"

Det har inte med saken att göra om jag nu är "bättre" eller "sämre" än du är. En sak är säker och det är att jag vet mer om Verkligheten, Den Stora Striden och Universum än de flesta varelserna i Universum. Det finns tusentals sanningar jag skulle kunna nämna vilka de flesta i denna värld direkt skulle slå bort som otänkbara. Vissa av dessa sanningar har jag redan nämnt i förbigående i några artiklar och en del kommer att sockras in i kommande artiklar.

Allt handlar i grunden om äganderätt, status, makt och värde. Du kanske reagerar på själva orden om hur Sanningen verkligen är med ogillande och läser in skeenden i historien om missbruk av dessa företeelser som ägande, rättigheter, status, makt och värde. Alla dessa fel, missbruk och äcklande ondska kommer verkligen inte från Allfader, de är alla riktade mot honom och Oss.

Det är hög tid att gnugga ögonen fria från dödlig dumhet.

Följ med hem till dig själv och själva Verkligheten.

Sluta vara en undflyende och feg egoist.




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2024-02-28 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP