Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PÅ LIVSRESANS BAKGÅRDAR

Fienden och deras kontrollerade smutsiga biologiska produkter har inbillats att de har rättigheter till någonting i vår ägda värld. Dessa utslagna från Livet ljuger i syftet att skydda sina ruttnade inre från att ses som de perverterade utslagna de är. Sanningen, kunskaper och renhet är inte deras grej riktigt, detta medan de krälar för sina dödade ledare och saknar andra möjligheter annat än att söka efter döden.

*

Några jämförelser mellan Oss och de utslagna i de Abrahimitiska lögnreligionerna och de andra vapnen i form av skräpkultur och klumpigt ihopsatta ideologier är inte möjlig. Vi ger Sanningen och faktum medan de leker med ordvrängeri mot allt högre liv. Ger det samma resultat i slutändan så är det samma. Ni ska aldrig mer kunna lura någon. Sanningen, god moral och rätten åt Rättigheterna i vår ägda värld ställs mot fiendens utslagna och dödsdömda. Så är Striden.

Det är dags att alla i vår ägda värld synar de hotelser vilka riktas mot Oss och hindrar att fienden gör mer skada. De hävdar att deras komiskt lågt stående liv är upphöjda och att de är odödliga. Då har de säkert inget att sätta mot att vi dödar dem då det inte är möjligt att de kan dö... (Jo, vi vet mycket väl hur man dödar deras smutsiga "själar".)

Nej, jag vill inte ens nämna fienden vilken saknar all talan och deras äcklande lögner som diskussionsvärdigt material. Det är mig påtvingat och det finns en annan lösning.

*

Låt mig få återkomma med Svaret.




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2024-02-29 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP